پاملرنه. پټه، اختیاري او یوازې د ټولو په رضایت.
پاملرنه په اپ کې د «زما حساب» یوه برخه ده او یوازې زموږ د پاملرنې ټیم یې په شخصي او پټ ډول سمبالوي. دا داسې فیډ نه دی چې پکې وګرځئ. تاسو ټیم ته هغه وخت ښکاره کېږئ چې پخپله مو چالان کړي وي، او هېڅکله نورو کاروونکو، چلوونکو یا شرکتونو ته نه ښکاره کېږئ.
په اپ کې د BankID تایید لا خلاص شوی نه دی، نو «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» نن نه شي فعالېدلی. دلته موږ بیانوو چې کله خلاص شي دا څنګه کار کوي.
څوک څه ویني
یوازې د پاملرنې ټیم یې سمبالوي.
«پاملرنه» زموږ په کارکوونکو کې یو جلا رول دی او په «اجازې & رولونه» کې ورکول کېږي. ملاتړ دا لیست نه ویني. ټیم یوازې هغه کسان ویني چې پخپله یې «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» فعال کړی وي او تایید شوي لویان وي.
یو لیست، هېڅ لټون نه
د ټیم پاڼه یوازې هغه کسان ښيي چې فورمه یې همدا اوس چالانه وي، د لومړي نوم، د BankID له مخې عمر، ولایت او ځوابونو سره. هېڅ لټون نشته او د نوم، تلیفون شمېرې یا سفر له مخې د یو ځانګړي کس پلټنه هم نشته. څوک چې یې نه وي چالانه کړې، هېڅ نه ښکاري. د لیست هره کتنه ثبتېږي، او که کتنه ثبت نه شي، هېڅ شی نه ښودل کېږي.
ستاسو انتخاب
د ټولو لپاره اختیاري.
د «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» تڼۍ تر هغه بنده وي چې تاسو یې پخپله چالان کړئ. دا یوازې د 18 کلنۍ او له هغې پورته لویانو لپاره ده چې د BankID له لارې یې د هویت تایید کړی وي. BankID دا تاییدوي چې تاسو 18 کلن شوي یاست او ستاسو عمر، پرته له دې چې personnummer مو ستاسو په پروفایل کې خوندي شي. د BankID د هویت تایید پرته یې نه شئ چالانولی.
01
تاسو څه لټوئ؟
د ژوند ملګری، واده یا دواړه، کوم عمر لټوئ او څومره لرې: تر 25، 50 یا 100 km پورې، یا ټول سویډن. واټن یوه هیله ده چې تاسو پخپله یې ټاکئ. هېڅ ځای نه اخیستل کېږي.
02
ستاسو په اړه
هغه ژبې چې پرې خبرې کوئ، ستاسو ولایت او ستاسو په اړه یو لنډ متن چې له 300 تورو زیات نه وي. اپ په متن کې د تلیفون شمېرې، برېښنالیک یا ویب پتې نه مني، او له تاسو غواړي چې د نورو کسانو نوم وانخلئ.
03
لېوالتیاوې & ارزښتونه
ستاسو لېوالتیاوې، دا چې ماشومان غواړئ یا لرئ، سګرټ څکوئ که نه، او د کډې لپاره چمتو یاست که نه. د دین په اړه پوښتنې اختیاري دي او یوازې د جلا رضایت وروسته ښودل کېږي: «زه په جلا توګه رضایت ورکوم چې زما دین خوندي شي (حساس معلومات).»
تڼۍ پخپله رضایت دی
لومړی د نښه کولو لپاره کوم جلا بکس نشته. کله چې تاسو «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» فعال کړئ، دا ستاسو رضایت دی، او ټول توضیح په هغه فورمه کې ده چې خلاصېږي. هر ګام هغه وخت خوندي کېږي چې تاسو یې پرېږدئ، او «راپور ورکړئ یا بند یې کړئ» په هر ګام کې شته او ملاتړ خلاصوي.
دوه هو
له رضایت پرته هېڅ شی نه.
د هېچا په اړه هېڅ شی د هغه کس له خپل رضایت پرته نه شریکېږي. وړاندیز یوازې د داسې دوو کسانو ترمنځ کېدای شي چې دواړو پخپله «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» فعال کړی وي. تاسو هر یو په اپ کې جلا جلا ځواب ورکوئ.
تاسو یو د بل څه وینئ
تر هغه چې تاسو دواړه هو ونه وایاست، هر یو یوازې د بل کس لومړی نوم، د BankID له مخې عمر او ولایت ویني، د ټیم له لنډ پیغام سره. بل کس نه ویني چې تاسو څنګه ځواب ورکوئ. نوم، د تلیفون شمېره او برېښنالیک یوازې هغه وخت شریکېږي چې تاسو دواړه هو ووایاست، او هره داسې شریکونه ثبتېږي.
ستاسو ځوابونه ستاسو دي
«نه منل» وړاندیز پای ته رسوي، او تاسو به بیا یو بل ته نه وړاندیز کېږئ. «بېرته واخلئ» هر وخت چې وغواړئ کولی شئ، حتی وروسته له دې چې د اړیکې معلومات شریک شوي وي. بیا هغه نور نه ښودل کېږي. «بندول» دا کوي چې تاسو به هېڅکله بیا یو بل ته وړاندیز نه شئ. او هېڅوک به هېڅکله پوه نه شي چې چا یې په اړه پوښتنه کړې.
یوه عادي پېښه
ایا د SeeYouSoon له لارې له چا سره مخ شوي یاست؟
کله کله دوه کسان د یو سفر، فرمایش یا ریزرو له لارې سره ګوري، خو هېڅوک د پوښتلو زړه نه کوي. په داسې حال کې تاسو کولای شئ چې په اپ کې د ملاتړ له لارې دا د پاملرنې ټیم ته ووایاست.
ټیم هېڅوک نه پلټي
د یو ټاکلي کس د لټولو هېڅ لاره نشته، او ټیم لټون نه کوي. وړاندیز یوازې هغه وخت کېدای شي چې تاسو دواړو پخپله په «زما حساب» کې «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» فعال کړی وي. که بل کس دا نه وي کړي، هېڅ نه کېږي، او هغه هېڅکله نه پوهېږي چې تاسو پوښتنه کړې. که دواړو کړی وي، ټیم کولی شي د پېژندنې وړاندیز وکړي، او تاسو هر یو جلا ځواب ورکوئ.
پټ
یوه پټه خبرتیا.
که ټیم د پېژندنې وړاندیز وکړي، تاسو دواړه په اپ کې دا لیکه ترلاسه کوئ: «تاسو له پاملرنې ټیم څخه یو نوی وړاندیز لرئ». په قلف شوي سکرین کې احتمالي push خبرتیا تل بشپړ بې طرفه متن لري: «تاسو په SeeYouSoon کې یو نوی پیغام لرئ» او هېڅکله پاملرنه یا دا چې د چا په اړه ده نه یادوي.
هېڅکله نه کله چې تاسو موټر چلوئ یا سفر کوئ
خبرتیا هغه وخت نه لېږل کېږي چې تاسو روان ټکسي سفر لرئ یا د ټکسي یا بار وړلو چلوونکي په توګه آنلاین یاست. بیا د اپ په لیست کې انتظار کوي تر هغه چې ارامه شي. دا هېڅکله د SMS یا برېښنالیک له لارې نه راځي، او تاسو یې هر وخت چې وغواړئ په «د نویو وړاندیزونو په اړه ما خبر کړئ» سره بندولی شئ.
ستاسو معلومات
کوډ شوی، او یوازې ستاسو.
ستاسو ځوابونه کوډ شوي د یوې واحدې مهر شوې لفافې په توګه خوندي کېږي، چې هېڅ لټون پرې فلټر نه شي کولی. یوازینۍ سیمه چې موږ یې خوندي کوو هغه ولایت دی چې تاسو پخپله ټاکلی. هېڅکله پته، سفر، فرمایش یا ځای نه.
بند یې کړئ، یا ټول پاک کړئ
که «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» بنده کړئ، ټیم به نور تاسو ونه ویني، او روان وړاندیزونه پای ته رسېږي. که تڼۍ 12 میاشتې بنده وي، ستاسو ځوابونه په اتومات ډول پاکېږي، او 30 ورځې مخکې به په اپ کې یوه یادونه درکړل شي. «زما ځوابونه پاک کړئ» ټول شیان سمدستي لرې کوي. ځوابونه ستاسو د معلوماتو په صادرولو کې د «پاملرنه: د ژوند ملګری (رضایت او ځوابونه)» تر سرلیک لاندې شامل دي، او که خپل حساب لرې کړئ، دوی هم ورسره لرې کېږي.
د مدني حالت او ستاسو د حال لپاره ځانګړی کارت
په زما حساب کې د «پاملرنه، مدني حالت او د ژوند هیلې» کارت بل شی دی. هلته تاسو کولای شئ په خپلو رضایتونو خپل مدني حالت وښایئ. همدا راز ویلای شئ چې ایا غواړئ ستاسو د زوکړې ورځ له تاسو سره ولمانځو او نن څنګه یاست. چې تاسو څنګه یاست، دا روغتیايي معلومات دي: کوډ شوي خوندي کېږي او هر وخت پاکېدای شي. اصل دا دی چې کارکوونکي د ورځني حال برخه نه لولي. دا کارت هېڅکله د پاملرنې ټیم په پاڼه کې نه ښکاري. 1177 Vårdguiden، Mind Självmordslinjen په 90101 شمېره او بېړنۍ شمېره 112 تل په دې پاڼه کې په ښکاره ډول ښودل کېږي. د پاملرنې ټیم د بحران بېړنی خدمت نه دی.
عامې پوښتنې
د دې په اړه رک ځوابونه چې څوک څه ویني.
نه. پاملرنه نه فیډ دی او نه لړلیک چې وې ګورئ. تاسو هېڅکله نور کاروونکي نه وینئ، او هېڅ کاروونکی تاسو نه ویني. یوازینی شی چې ترلاسه کولای شئ د پاملرنې ټیم یو وړاندیز دی، او هغه هم یوازې که تاسو او بل کس دواړو پخپله «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» فعال کړی وي.
یوازې د پاملرنې ټیم، زموږ د کارکوونکو یو ځانګړی رول چې په «اجازې & رولونه» کې ورکول کېږي. ملاتړ لیست نه ویني، او نور کاروونکي، چلوونکي یا شرکتونه هېڅکله ستاسو ځوابونه نه ویني. ټیم ستاسو لومړی نوم، ستاسو عمر چې د BankID له لارې تایید شوی (پرته له دې چې personnummer په پروفایل کې خوندي شي)، ستاسو ولایت او ځوابونه ویني، هېڅکله تلیفون، پته، سفرونه یا فرمایشونه نه، او هر لید ثبتېږي. تاسو یوازې هغه وخت ښکارئ چې پخپله مو «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» فعال کړی وي.
نه. د عقیدې پوښتنې اختیاري دي او یوازې هغه وخت ښکاري چې تاسو لومړی یو جلا، خپل رضایت ورکړئ: «زه په جلا توګه رضایت ورکوم چې زما عقیده وساتل شي (حساس معلومات).» که دا رضایت بېرته واخلئ، د عقیدې ځوابونه پاکېږي. د فورمې نورې ټولې برخې له هغو پرته کار کوي.
نه. د یو ځانګړي کس په اړه د پوښتلو کومه اسانتیا نشته، او د ټیم په پاڼه کې نه لټون شته او نه کتنه. وړاندیز یوازې د داسې دوو کسانو ترمنځ جوړېږي چې دواړو پخپله «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» فعال کړی وي، او خبرتیا یوازې هغو دوو کسانو ته ځي چې په رښتیا جوړ شوي وړاندیز کې دي. که بل کس دا نه وي فعال کړی، هېڅ نه کېږي، او هغه به هېڅکله خبر نه شي چې تاسو پوښتنه کړې وه.
په اپلیکیشن کې «زما حساب › پاملرنه» پرانیزئ او پر «زما ځوابونه پاک کړئ» ټک وکړئ، او یو ځل بیا هغه وخت چې اپلیکیشن ووایي «د ټولو پاکولو لپاره بیا ټک وکړئ». بیا ستاسو ټول ځوابونه لرې کېږي او روان وړاندیزونه پای ته رسېږي. که یوازې غواړئ لږ ودرېږئ، «زه د ژوند ملګري لپاره چمتو یم» بند کړئ: بیا ټیم تاسو نور نه ویني، روان وړاندیزونه پای ته رسېږي او که یې بیا چالان نه کړئ، ځوابونه مو له 12 میاشتو وروسته پخپله پاکېږي (له 30 ورځو مخکې یادونه درکول کېږي). که ټول حساب لرې کړئ، ځوابونه هم ورسره لرې کېږي.